Industrijske & Montažne Hale

Montažne hale | Industrijske hale

industrijska hala
montaža skladiščne hale

Montažne hale so sodobna in inovativna rešitev, ki se ponaša s številnimi prednostmi za vaše skladiščenje. Pri podjetju Rar-eco d.o.o. proizvajamo in montiramo industrijske hale, ki so odlična rešitev za širitev vašega prostora in skaldiščenje. Našim naročnikom svetujemo in pomagamo od vzpostavitve prvega stika (povpraševanje) in do (post)izvedbnega dela montaže. Spremljamo in uvajamo sodobne standarde in pristope k projektnemu delu, naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov, ki so certificirani na svojih področjih delovanja.

Nekaj naših referenc si oglejte na dnu strani.

Podrobonsti industrijskih hal

industrijska hala

Hale Rar-eco so sestavljene iz jeklenih škatlastih ali IPE profilov ter jeklenega paličja. Izdelane v skladu s predpisi standarda SIST EN 1090-1 in SIST EN 1090-2 ter vroče cinkane v skladu s predpisi standarda SIST EN ISO 1461:2009. Strešna in stranska kritina je lahko izvedena iz PVC negorljivega platna, trapezne pločevine ali ISO izolacijskih panelov.

Na željo naročnika se lahko vgradijo industrijska in osebna vrata različnih dimenzij in izvedb. Industrijske hale so primerne za proizvodne, prodajne, skladiščne, sejemske, kombinirane proizvodno – poslovne objekte ter tudi za rekreativno-vadbene namene. Gradbeno dovoljenje za nezahtevni objekt je potrebno. Mi vam aktivno pomagamo pri pridobivanju gradbenega dovoljenja z ustrezno dokumentacijo.

Industrijske hale Rar-eco: Prednosti naših hal

 • Enostavna in relativno hitra montaža.
 • Naš projektant za vas pridobi vso potrebno projektno dokumentacijo.
 • Konkurenčna cena, brez “skritih” stroškov.
 • Modularne enote (prenosne in dogradljive).
 • Tipske rešitve (standardni šotori).
 • Tudi rešitve po meri (na ključ).
 • Natančni statični izračuni.
 • Kratek dobavni in montažni rok.
 • Kvalitetni materiali in izkušena (certificirana) ekipa.
 • Montažne hale tudi s sistemom prezračevanja.

Industrijske hale za skaldiščenje Rar-eco d.o.o. so robustne in izdelane iz sodobnih in kvalitetnih materialov. Hale imajo dolgo življensko dobo. Montažne hale imajo različne možnosti uporabe: od prostorov za skladiščenje do delavnic. Vzdrževanje, ki je potrebno za tovrstne industrijske konstrukcije je minimalno.

Naš program je raznolik. Oglejte si tudi naše rešitve na področju kmetijskih šotorov, različnih nadstreškov in montažnih konstrukcij. Ponosni smo na vsak projekt. Lotimo se ga predano in z najvišjo mero strokovnosti.

Izdelamo in montiramo tudi industrijske šotore, kmetijske šotore in ostale konstrukcije po meri. Za več informacij o industrijskih šotorih, sledite povezavi.

Primeri industrijskih hal Rar-eco

Potrebujete več informacij? Pokličite svetovalca na 051 376 665 ali kliknite

Kontakt
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino