Skladiščni & industrijski šotori

Skladiščni šotori brez kompromisa

industrijski šotor, ki je še v gradnji.     večji šotor za skladiščenje

 

Pri podjetju Rar-eco d.o.o. se že dve desetletiji ukvarjamo z izdelavo in montažo industrijskih šotorov najvišjih standardov. Industrijski šotori Rar-eco d.o.o. so izdelani v skladu z najvišjimi evropskimi standardi. Našim naročnikom vedno zavzeto svetujemo in pomagamo vse od vzpostavitve prvega stika (povpraševanja) in do (post)izvedbnega dela montaže. Spremljamo in uvajamo sodobne standarde in pristope k projektnemu delu, naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov, ki so certificirani na svojih področjih delovanja.

Skladiščne šotore izdelamo po naročilu. Imam tudi tipske (standardizirane) industrijske šotore. Če želite pregledati našo tipsko ponudbu? Sledite povezavi, kjer boste spoznali naše tipske industrijske šotore.

Podrobonsti industrijskih šotorov

postavitev industrijskega šotoraSkladiščni šotori Rar-eco so sestavljeni iz jeklenih škatlastih ali IPE profilov ter jeklenega paličja. Izdelane v skladu s predpisi standarda SIST EN 1090-1 in SIST EN 1090-2 ter vroče cinkane v skladu s predpisi standarda SIST EN ISO 1461:2009. Strešna in stranska kritina je lahko izvedena iz PVC negorljivega platna, trapezne pločevine ali ISO izolacijskih panelov.

Na željo naročnika se lahko vgradijo industrijska in osebna vrata različnih dimenzij in izvedb. Industrijski šotori so primerni za proizvodne, prodajne, skladiščne, sejemske, kombinirane proizvodno – poslovne objekte ter tudi za rekreativno-vadbene namene. Gradbeno dovoljenje za nezahtevni objekt je potrebno. Mi vam aktivno pomagamo pri pridobivanju gradbenega dovoljenja z ustrezno dokumentacijo.

Skladiščni šotori Rar-eco so robustni in izdelani iz sodobnih in kvalitetnih materialov. Šotori in konstrukcije Rar-eco imajo dolgo življensko dobo. Šotori imajo različne možnosti uporabe. Od prostorov do skladiščenja do delavnic. Vzdrževanje, ki je potrebno za tovrstne industrijske konstrukcije je minimalno.

Industrijski šotori Rar-eco: Prednosti naših šotorov

1 – Enostavna in relativno hitra montaža.

2 – Konkurenčna cena, brez “skritih” stroškov.

3 – Modularne enote (prenosne in dogradljive).

4 – Tipske rešitve (standardni šotori).

5 – Tudi rešitve po meri (na ključ).

6 – Kratek dobavni in montažni rok.

7 – Kvalitetni materiali in izkušena (certificirana) ekipa.

8 – Industrijski šotori z zračenjem.

Primeri industrijskih in montažnih šotorov Rar-eco

Potrebujete več informacij? Pokličite svetovalca na 051 376 665 ali kliknite

Kontakt
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino