Kovinski Nadstreški

Kovinski Nadstreški

Kovinski nadstreški predstavljajo ključno infrastrukturno rešitev, ki se uporablja za zaščito industrijske opreme, zalog, vozil in delovnih postaj pred vremenskimi vplivi, kot so dež, sneg, sončni žarki in veter. Izdelani so iz trpežnih kovinskih materialov, kot sta jeklo in aluminij, kar jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo tudi v zahtevnih industrijskih okoljih.

Izdelamo in montiramo različne nadstreške in pokrita parkirišča. Nadstreški RAR-ECO so praktični in oblikovani po najsodobnejših arhitekturnih smernicah. Ščitijo pred neugodnim vremenom in so 100% odporni na točo. Nadstreške uporabimo za zaščito osebnih in gospodarskih vozil in ostalih materialov.

Najpogosteje izdelamo nadstreške za zaščito vozil oz pokrita parkirišča ter kot priključek že obsteječemu objektu. Preden se lotimo izdelave, opravimo natančne izračune statike oz nosilnosti konstrukcije. Ne dopustimo, da nepredvidljive vremenske razmere negativno vplivajo na konstrukcijo.

Kovinski nadstreški RAR-ECO so sestavljeni iz jeklenih škatlastih ali IPE profilov ter jeklenega paličja. Izdelane v skladu s predpisi standarda SIST EN 1090-1 in SIST EN 1090-2 ter vroče cinkane v skladu s predpisi standarda SIST EN ISO 1461:2009. Kritina je lahko izvedena iz PVC negorljivega platna, trapezne pločevine ali ISO izolacijskih panelov.

Prednosti nadstreškov

nadstrešek
 • Enostavna in relativno hitra montaža.
 • Konkurenčna cena, brez “skritih” stroškov.
 • Modularne enote (prenosne in dogradljive).
 • Tipske rešitve (standardni šotori).
 • Tudi rešitve po meri (na ključ).
 • Kratek dobavni in montažni rok.
 • Kvalitetni materiali in izkušena (certificirana) ekipa.
 • Industrijski šotori z zračenjem.

Naš program je raznolik. Oglejte si tudi naše rešitve na področju industrijskih in kmetijskih šotorov, industrijskih hal in montažnih konstrukcij. Ponosni smo na vsak projekt. Lotimo se ga predano in z najvišjo mero strokovnosti.

Primeri nadstreškov Rar-eco

Potrebujete več informacij? Pokličite svetovalca na 051 376 665 ali kliknite

Kontakt
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino