Najem Skladiščnih Šotorov

Najem Skladiščnih Šotorov- Prednosti

najem industrijskega šotora

Najem skladiščnih šotorov je storitev, ki vam omogoča brezskrbno skladiščenje. Rešitev je prilagodljiva vašim potrebam in vam omogoča, da niste odvisni. V kolikor potrebujete začasno ali sezonsko skladiščenje blaga, je to prava rešitev za vas.

Podjetje Rar-eco d.o.o. vam ponuja večjo izbiro skladiščnih in industrisjkih šotorov za najem.

Najem hitropostavljivih šotorov pri podjetju RAR-ECO vam omogoča določene prednosti. Naši skladiščni šotori so proizvedeni v Sloveniji, v naši delavnici kar pomeni, da smo zelo pozorni na kakovost izdelka. Naša ekipa je zanesljiva in tehnično podkovana, varilca pa certificirani. Stremimo k temu, da projekt izpeljemo brez skritih (dodatnih) stroškov in v dogovorjenem roku.

Naše prednosti so:

 • Fleksibilna dolžina najema industrijskega šotora.
 • Dostopne cene – cena najema šotora RAR-ECO je zelo ugodna, kar nam omogoča lastna proizvodnja. Pokličite nas in preverite še danes.
 • Hitra dobava – šotore imamo tudi že pripravljene.
 • Manjša investicija za vas – ker šotora ne kupite, je vaše finančno tveganje manjše.
 • Prilagodljiva ekipa – vedno najdemo rešitev za vaš izziv.
 • Možnost odkupa šotora kasneje.

KAKO NAJAMETE SKLADIŠČNI ŠOTOR?

najem šotora za skladiščenje

Pozdravljamo vašo odločitev za najem skladiščnega šotora! Naš projektni vodja, bo vaš skrbnik in bo poskrbel, da se vam ne bo potrebno ukvarjati ali beliti las z najemom. Skladiščni šotor lahko najamete za poljubno dolg čas.

Projektni vodja vam bo svetoval in pomagal pri odločitvah glede velikosti in tipa šotora, ki bo najbolj primeren za vas. Ko se odločite za šotor, boste v 24 urah prejeli tudi ponudbo. Vaša potreditev ponudbe sporži naročilo na naši strani.

Čas dobave se lahko razlikuje (odvisno od tipa šotora, za katerega se boste odločili). Običajno pa vam bo na voljo v 1-3 tednov.

Se zanimate za najem skladiščnega šotora? Stopite v stik s svetovalcem še danes in začnimo uresničevati vaš projekt!

Potrebujete več informacij? Pokličite svetovalca na 051 376 665 ali pošljite

Se namesto najema zanimate za nakup industrijskega šotora? Preverite kaj vam lahko ponudimo, imamo širok nabor industrijskih šotorov za vas.

Potrebujete več informacij? Pokličite svetovalca na 051 376 665 ali kliknite

Kontakt
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino